Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Čtení CD

Ahoj, prosím vás co mám udělat ? Když dám do PC CD nebo DVD tak mi to počítač prostě nenačte..Nemůže to být nastavením ? Popřípadě co mám nastavit aby to fungovalo ? Děkuji moc..

Předmět Autor Datum
Kdy to začalo dělat? Dělá to i nějaké lisované CD (originál třeba hudební CD, od hry atp.). Nenačte…
shark.jd 02.04.2011 11:34
shark.jd
Nevyskočí okno, v čem otevřít, není vidět obsah v Průzkumníkovi, při kliknutí na ikonku CD to něco h…
karel 02.04.2011 11:38
karel
Když tam dám CD, tak se na monitoru nic nezobrazí. Když zajedu do TENTO POČÍTAČ tak u té mechaniky k…
KubaV. 02.04.2011 12:05
KubaV.
Já bych v první řadě vyčistil mechaniku a teprve potom se začal shánět po fórech. poslední
Pytlík 02.04.2011 12:33
Pytlík

Nevyskočí okno, v čem otevřít, není vidět obsah v Průzkumníkovi, při kliknutí na ikonku CD to něco hlásí, ve správci zařízení to píše nějakou chybu, zařízení není detekováno v BIOSu… Třeba stačí něco nastavit nebo upravit, třeba strojek umřel.

Když tam dám CD, tak se na monitoru nic nezobrazí. Když zajedu do TENTO POČÍTAČ tak u té mechaniky kde CD nebo DVD je tak se ta ikonka toho Cédéčka zvětší ale když kliknu na tu mechaniku abych to CD spustil tak se počítač sekne a po chvíli je zase v pohodě ale CD nenačte..ALE DĚLÁ TO JENOM U VYPÁLENÝCH..U ORIGINÁLEK NORMÁLNĚ NABĚHNE OKNO JAK TO CHCI SPUSTIT..Ale když jsem teď zkoušel CD které jsem si vypálil já tak to fungovalo ale když jsem tam dal DVD které jsem si vypálil sám tak po chvíli vyjela chyba, že může být disk poškozen (poškozen není) nebo že může být vypálen v jiném formátu a Windows ho nepřečte..

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru