Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno poškodenie dualboot-u (MBR) windows 7 a XP

#1
Vložte inštalačné DVD Win 7 a nabootujte z DVD mechaniky. V niektorých starších systémoch môže byť nutné zmeniť poradie bootovania v BIOS-e, väčšina novších systémov však umožňuje bootovanie z DVD bez nutnosti meniť poradie bootovania kliknutím na ľubovoľný kláves, keď sa zobrazí výzva.

# 2
Vyberte si predvolený "Language" (Jazyk), "Time" (Časové pásmo/zónu) a "Keyboard Input" (vstup z klávesnice), na prvom okne a kliknite na tlačidlo Ďalej.

# 3
Máte na výber z 3 možností. Kliknite na tlačidlo ""Repair Your Computer" (Opraviť počítač) na získanie prístupu k oknu pre obnovenie systému. Teraz vyberte "Command Promp" (Príkazový riadok), aby sa spustil požadovaný nástroj, ktorý sa nazýva "Bootsect.exe". Bootsect sa nachádza vo vnútri boot zložky, preto prejdite do tohto adresára. Teraz spustite: bootsect / NT60 C:\, ak ste mali pôvodne nainštalovaný Win 7 v oddieli C. Alternatívne môžete spustiť bootsect /NT60 SYS alebo bootsect /NT60 All, k oprave systémového oddielu alebo všetkých oddielov. Vyberte DVD a reštartujte počítač. Váš počítač by mal zaviesť Win 7 znova.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny