Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Win Vista na notasu

Aha takze ked tvoje supercitlive data neukradnu 5 hackeri ale len 2 hackeri, tak to je akoze nejaka zmena? V com je to ine? :-)
A viry prdia na tvoje data, hlavne je ked sa pripajas do firemnej siete aby si nezaviril celu siet, ale na to treba hlavne MOZOG a davat pozor ze 1)mas vypnuty autorun (NUTNE VYPNUT idealne v gpedit.msc!), 2) neinstalovat ziadne cracky apod, 3) neklikat na ziadne reklamy na weboch ktore chcu nieco instalovat (hlavne ak pisu "mate zavireny PC kliknite sem a my vam pomozeme" tak tam NEKLIKAT, 4) vypnut si automaticke zobrazovanie pdf v prehliadaci (idealne pouzivat len jeden prehliadac a v nom deaktivovat acrobat reader plugin), 5) neklikat na ZIADNE linky v mailoch. 6) vobec neotvarat maily od neznamych ludi, ani preview. 7) nechat vzdy automaticky aktualizovat Windows.
Potom budes mat silnu pravdepodobnost ze budes mat nezavirene PC. Porusenie ktoreho kolvek bodu tu pravdepodobnost otoci na vysoku pravdepodobnost zavirenia, a je uplne jedno kolko mas antivirov :)

Ale ten NOD si tam nechaj, ale nastav si ho napr. nech nekontroluje subory pri citani, ptz to je zbytocne a velmi silne to spomaluje, vypni kontrolu nezmyslov pri starte Windows, apod.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny