Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Win Vista na notasu

V outlooku mas nejake menu "zobrazit" a tam je polozka preview. Dnes to uz sice s preview neni tak horuce jak v minulosti, takze ked ti tam nechodi kopec spamov tak to snad aj mozes nechat aktivne, ja osobne mam preview vypnuy. Ale aspon neklikaj na linky ked to je nejaky divny email (napr. ze "ja som firemny administrator a prekrocili ste kvotu kliknite sem pre zvacsenie kvoty" je tiez NEZMYSEL a mozne zavirenie (to ale zavisi aj od dalsich nastaveni a od prednastaveneho prehliadaca, ked tam kliknes tak to este neznamena ze ta to zaviri ale proste neni dobre to pokusat :). Kazdy kto chce v emaili aby si niekam klikol je silne podozrivy a lepsie je tam neklikat, az ked si fakt overis cez iny kanal ze si nejaku kvotu prekrocil (co je mimochodom nezmysel ked prekrocis kvotu tak ziadnym klikanim sa ti nezvacsi, ale admin ti napise napr. ze "vymaz si stare emaily" :) Proste treba pouzivat mozog a byt podozrievavy pri akomkolvek emaili.

Jak si prenastavit NOD sa mna nepytaj ja ho samozrejme nemam ked kazdemu radim ze antivir je blbost :) ale snad tam mas nejaky NAVOD (help) k tomu, alebo si pozri tlacitko NASTAVENIA a tam budes mat napriklad ze "po starte kontrolovat milion suborov" a tam zaskrtnes NIEEEE nechcem. :-) A kontrolovat subory pri: a moznosti citanie+zapis, citanie, zapis, nastavis len pri zapise, apod. Sa s tym pohras a skusas ktore prinesie najvyssi efekt. Ak neprinesie ziaden efekt zrychlenia tak to prenastavis nazad jak to bolo.

Ale najprv vid nizsie co som pisal co vsetko mozes vypnut vo Viste, je mozne ze ti to zrychlenie potom bude stacit a nebudes drbat do antiviru (aj ked podla mna antivir je ultimativny spomalovac ale ked vypnes vsetko ostatne tak to moze byt uz pouzitelne).

P.S. este ak mas malo RAM (1GB alebo menej) tak si dokup RAM modul aspon na 2GB. Ak uz mas aspon 2GB tak netreba nic dokupovat.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny