Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Váš názor na IPHONE 4?

Mne vadi ze si nemozem skopirovat mp3 z PC do mobilu, nikdy si nebudem instalovat program na to aby som si mohol skopirovat 1 pesnicku, hlavne ked som to nemusel robit pri starych mobiloch - a to je hlavny problem iPhon-u, uzavretost systemu a komplikovanie veci ktore uz davno predtym fungovali dobre a jednoduchsie. Skoda ze tym smerom ide aj Windows Mobile, potom zostava uz len Android.

Dalsi problem je cena, takze - co by som si kupil ja? Samsung Galaxy S II, Android, Super AMOLED+, 2-jadrovy procesor, alebo nejake HTC, mozno HTC Pyramid.

Z mobilov na trhu je tazko vyberat, HTC HD2 ma nejake chyby, Galaxy S nema LED, urcite by som pockal ako dopadnu novinky:

Galaxy S II - vysoka cena, mozny problem so zaostrovanim full HD videa, Super AMOLED+!
HTC Pyramid - asi nebude mat 2-jadrovy procesor, moze prekvapit cenou, super dizajn

Neviem ci niecim prekvapi aj SE, Nokiu neriesim koli uzavretemu Windows kopirujucemu iOS, dost ma laka Galaxy S II, hlavne koli Super AMOLED+, len neviem ako dopadne to zaostrovanie videa a aj vyska telefonu - HTC Pyramid ma rovnaku uhlopriecku ale nebude tak vysoky - podla screenshotov.

Kazdopadne ja potrebujem velky displej, takze aj vyber je tym uzsi, ak ti staci mensi, je z coho vyberat, ale to by si musel uviest zoznam poziadaviek, aspon velkost displeja, napr. "3.5 - 4.0" a hned by sa dalo poradit lepsie.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny