Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
tady je deska pro SLI nebo PhysX, coz je vzhledem k cene nesmysl a tady je deska, ktera je vhodna pr…
RedMaX 20.04.2011 21:29
RedMaX
a co třeba tato? jak se liší od té tvojí navrhované?
pers 20.04.2011 22:39
pers
LE - si pis, ze to nekde bude osizene. :-/ taky jsem setril na ZD, uz bych to neudelal, koukal jsem…
RedMaX 20.04.2011 23:30
RedMaX
no jo, jenže ta P8P67 zase nemá eSatu.., koukal sem se i po MSI P67A-GD65, ale nevím, jaká je to zna…
pers 20.04.2011 23:47
pers
MSI bych si nebral ale je to osobní averze. Co se týká přetaktování tak těm udělátkám nevěřím taktuj…
MM_tank 21.04.2011 00:06
MM_tank
nevím nevím, deska za 3600 + procesor za 4400 - přece jen dost drahý.., přemýšlím, jestli raději nev…
pers 21.04.2011 00:30
pers
bylo by mozna dobry rict, kolik chces utratit, M-Pol tu bezne lidem sestavuje idealni sestavy s ohle… nový
Redmarx N 21.04.2011 08:01
Redmarx N
proč je vlastně ta P8P67-M PRO špatná? je to je mATX? v čem to vadí? nemůžu si totiž pomoct, ale mě…
pers 21.04.2011 01:36
pers
mATX - deska do malych pocitacu - HTPC, kancelarske designovky atd. To proste neni deska do herniho… nový
Redmarx N 21.04.2011 07:49
Redmarx N
Ale je dobře použitelná i na herní počítač pokud ho nebudeš chtít rozšiřovat -t.j. přidávat nějaké k… nový
MM_tank 21.04.2011 11:25
MM_tank
jak už bylo napsano výše - nakonec sem se rozhodl žádné experimenty s SLI a kartou na PhysX neprovád… poslední
pers 21.04.2011 15:25
pers
nevidim duvod proc treda nejit do te MSI desky, kterou jsi tedy vybral kvuli te eSATe. Pretaktovavat… nový
Redmarx N 21.04.2011 07:55
Redmarx N

tady je deska pro SLI nebo PhysX, coz je vzhledem k cene nesmysl
a
tady je deska, ktera je vhodna pro jednu grafickou kartu (obe desky jsou vybrany s ohledem na tvuj procesor)

Edit: Jeste takhle ted momentalne ti x8 linek nebude GTX560 moc brzdit, takze PhysX s rozdelenim dvou grafik na x8 a x8 by mohlo jit, ale za dva roky, kdyz bys menil GK, respektive tam pridal druhou rychlejsi, tak je pravdepodobne, ze tou dobou uz urcite x8 linek stacit nebude a ty mas na te levnejsi desce jen 1x x16 linek, proto je ta druhao tolik drazsi, protoze tam ma myslim x16, x8, x8.

LE - si pis, ze to nekde bude osizene. :-/

taky jsem setril na ZD, uz bych to neudelal, koukal jsem na specifikaci na strankach Asusu a nemel by s tou deskou byt problem, ale levnejsi to bude urcite kvuli nejakemu setreni, projevi se treba nestabilitou pri pretaktovani. Pokud se do taktovani hrnout nehodlas, tak pocitam, ze asi nic lepsiho a levnejsiho nenajdes.

no jo, jenže ta P8P67 zase nemá eSatu.., koukal sem se i po MSI P67A-GD65, ale nevím, jaká je to značka a jak by to bylo s přetaktováním (ten jejich jednotlačítkový autotuning OC Genie II se mi moc nelíbí a hlavně se mi stranšě líbilo u Asusu to TurboV, MSI v ControlCenteru taky něco má, ale nevím, jak moc je to zdařilé)

MSI bych si nebral ale je to osobní averze. Co se týká přetaktování tak těm udělátkám nevěřím taktuju ručně. Nsa 4,2 ghz počítej s lepším chladičem než je box, myslím že základ je cooler master cm 212+ ale na můj ci7 2,83@3,80 nestačil. Nový procesory žerou méně ale i tak to bude asi nejnižší použitelný. Dobře že bereš CPU s odemčeným násobičem.

bylo by mozna dobry rict, kolik chces utratit, M-Pol tu bezne lidem sestavuje idealni sestavy s ohledem na vykon a havne na urcenou cenu. Predpokladam, podle toho ze nejak "ubiras plyn", ze nechces utratit moc penez, no tak holt nejake kompromisy budes muset udelat. Kdyby to fungovalo tak, ze i za levny peniz poridis herni delo a jeste ke vsemu vhodne na pretaktovani, nikdo by asi ty drahe komponenty nekupoval - tohle ale proste nefunguje, bud holt vydas vic za okamzity vysoky vykon nebo koupis levneji a budes prevdepodobne casteji upgradovat.

Ale je dobře použitelná i na herní počítač pokud ho nebudeš chtít rozšiřovat -t.j. přidávat nějaké karty jako tv tnuer, lepší zvukovka/ a nebudeš určitě uvažovat o SLI a PhysX.Jenže to tazatel právě dělá...

Aj tak potřebuješ jakousi rezervu -aspoň jeden volný slot kdyby po záruce odešel konektor zvukovky nebo zdechla síťovka.

jak už bylo napsano výše - nakonec sem se rozhodl žádné experimenty s SLI a kartou na PhysX neprovádět, v PC bude jen jedna GK.
k rozšiřování: potřebuji aby se mi tam vešla wifi karta (i když se dá pořídit exter. do usb, ale to se mi moc nezamlouvá) a jak si říkal MMtanku, rezervu, kdyby se něco porouchalo.
moc se mi po té vaší argumentaci do mATX desky nechce, ale v mojí cenoé relaci nic jiného asi není - ASUS P8P67 LE, ale u té nevím, jaký rozdíl je ve srovnání s P8P67 Pro, abych třeba potom nenarazil při taktování...

nevidim duvod proc treda nejit do te MSI desky, kterou jsi tedy vybral kvuli te eSATe. Pretaktovavat pujde taky, dle meho jsou zakladni desky a graficke karty jedine produkty od MSI, ktere nezaostavaji za konkurenci, naopak v pripade zakladnich desek je to dle meho nazoru druha nejlepsi znacka hned po Asusu.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru