Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Monitor se mi z reklamace vrátil poškozený - váš názor?

Samozrejme servis ta odrbava, pri prevzati vyrobku sa urcite robi preberaci protokol, kde sa zavady vypisu, takisto sa robi vystupny protokol ked sa tovar expeduje, pokial na nom nebola zavada a ty hlasis zavadu je velmi pravdepodobne, ze zavada vznikla pri preprave.
To, ze si nemal originalny obal nehra ziadnu rolu, nakoniec tovar ti zasielal servis a poskodeny dosiel k tebe, nie k mim.
Takze pritlacit na servis nech si to vyhada s prepravcom, pritlacit znamena, poslat staznost na vyssie miesta, v krajnom pripade pomoze dost casto vyzva advokata na zmier, v opacnom pripade podanie na sud.
Riesil som identicky pripad s Asus servisom. Poslal som im tam fikane svoj nb tesne pred koncom zaruky, vymenili mi komplet sasi, klavesku, dvd, nb jak novy proste parada, ziadne problemy. Po vybaleni (cca tyzden co mi som ho mal doma) som si vsimol vlavo dole na displeji flak cierny asi 1cm. Odfotil poslal servisu, ze mi dodrbali lcd, servis napisal, ze mam zaslat nb, zaslal som a do tyzdna som mal aj novucicke lcd.
Problem vznikol pravdepodobne pri zlozeni nb, technik zatlacil prilis na lcd a to popraskalo.
Treba len trvat na svojom a v takomto pripade neustupovat.

Este pridam jednu negativnu skusenosti, z jedneho velkoskladu som raz objednaval cca 20 veci, medzi inymi aj 3xhdd. Hdd boli v plastovych obaloch, v strede krabice vedka seba, Jeden z diskov v neposkodenom obale bol vask puknuty, evidentne spadol niekomu na zem (pravdepodobne skladnikovi) a samozrejme nesiel. Riesil som to ako klasicku reklamaciu, kedze balik nebol poskodeny a vylucil som zavinenie prepravcu riesil som to s obchodnikom, ten ma vyfakoval s tvrdenim, ze ked sa prizna skladnik vratia mi peniaze. Skladnik sa samozrejme nepriznal lebo by mu to strhli z platu.
Cele sa to skoncilo, ze som po 5 rocnej spolupraci ukoncil s takymto skladom dalsie obchody a dodnes tam nenakupujem, ked s niekym par rokov robim a mam s nim obrat cez milion a nie je schopny mi vyreklamovat jeden drbnuty disk, tak nemam co dalej s nimi riesit. Nakolko sa jednalo o malu sumu a nestalo mi to za tie nervy vykaslal som sa na to. V sumare skodny bol samozrejme ten sklad, pretoze odhadom prisiel na marzach o desattisice za tie roky, co je jeho problem.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny