Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Monitor se mi z reklamace vrátil poškozený - váš názor?

Co ti branilo monitor vyskusat este v ten den ked si prisiel z prace? Hoci aj o 23.00 alebo kedy chodis domov, to je fuk, skratka v co najkratsom case. Vtedy by si si to hned vsimol a nasledujuci den si mohol riesit s kurierskou sluzbou alebo servisom poskodeny monitor. Ale nie az po troch dnoch, lebo hento, lebo tamto...

I kdybych byl doma, to jsem jako měl kurýra pozvat do bytu, nabídnout mu kávičku a monitor před ním rozbalovat a zkoušet?
ano, presne tak. kavicka je extrem, ale ako si sam pisal, ide o monitor za 30 tisic. Su to tvoje peniaze a ako si ich vazis je tvoja vec. Ale potom nerev.

Mojim zamerom nebolo spravit z teba blbca, poukazal som len na to, ako to v takychto pripadoch chodi a co si mal spravit. Teraz uz budes darmo revat.

Shiro tovar sa s kurierom skusa (prezera obsah balika) len ked je krabica viditelne poskodena, inak kurier nie je vobec povinny cakat na nejake tvoje otestovanie a prezretie balika.
Poziadat ho samozrejme mozes, ale ver tomu, ze nadseny nebude.
nebude, ale vzdy sa da dohodnut.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny