Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Správce úloh

Ahoj všem,
můj základní problém a vlastně jediný je, že nemohu spustit Správce úloh, mám tu už jeden dotaz, ale jeho vlákno zemřelo. Popíšu tedy co všechno jsem zkusil. Před několika dny jsem zřejmě učinil fatální chybu a dopustil jsem instalaci spyware Best Malware Protetion. Tohoto spywaru jsem se zbavil pomocí Spyware Terminatoru. A zřejmě , a to je možná stěžejní slovo, že možná zřejmě pouze od té doby nemohu spustit Správce úloh. Při pokusu o jeho spuštění ať už klávesovou zkratkou či přes hlavní panel nebo pomocí Spustit se mi pouze u kurzoru na mžik ukážou přesýpací hodiny a to je vše. Mám operační systém Windows XP Professional, zkusil jsem následující:
1. Antivirová kontrola pomocí Awast --- nepomohla
2. ,Antivirová kontola v nouzovém režimu --nepomohla
3. AVG Rescue CD ---nepomohlo (ale možná jsem nezkusil všechny jeho možnosti, prosím o radu jak by se dal ještě využít)
4. Spy Bot search and destroy ..nepomohl
5. Registry ..H_keys current----- až k policies/system...u policies jsem vůbec neměl položku system, při jejím přidání a té možnosti Disk cosi a hodnotě 0 mi to vyplo připojení k síti
6. Při použïtí Odebrat Správce úloh . není konfiguröván, povoleno, zakázan...nepomohlo
7. Brána firewall ---nikde neuvedeno , že by byl správce zakázán, ale když tak prosím o návod, zajímavé je, že Brána mi hlasí , že Best Malware production je aktivní, ale to mi odstranil Spyware Terminator, ale možná zůstalo tedy někde v registrech..ale kdo ví jestli má spojitost se Správcem úloh.

Stále mi tedy vše funguje, ale při pokusu o spuštění Správce úloh se mi pouze na okamžik u kurzoru objeví přesýpací hodiny a to je vše.

Je možné to vyřešit bez reinstalace Windows ?

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny