Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Kratka platnost prihlaseni

Problem bude asi v IE, zkousel jsem to ve Firefoxu a tam to prihlaseni funguje.
Tak pokud existuje na to neco, tak budu rad, preci jen jsem zvykly na IE
a Firefox mam pouze pro mimoradne ucely hokus pokus:-)

Jeste mam problem (ale to uz jsem zde nekde psal) patrne s knoflikovou baterii v ntb. Jednou jsem v noci vypl pocitac, skutecne se vypl a pak jsem ho chtel rano zapnout a svitila stale kontrolka, ze je zaply i kdyz nebezel, tak jsem ho musel vypnout a znovu zapnout, po delsim naskoceni mi naskocila volba, ze musim stisknout F1 pro vstup do biosu- tam jsem musel nastavit hodiny a datum
a opet to nabidlo pouze hlasku, ze je chyba a ze stisknout F1, nakonec jsem prisel na to, ze kdyz tuto hlasku budu ignorovat a stisknu ESC, tak se mi Win spusti normalne.
A od te doby pri zapnuti ntb mi naskoci vzdy hlaska o spatnem datumu, takze v biosu musim prenastavit a pak se to uz spusti.
Od te doby, kdyz dam napajec primo do notebooku, tak se hned rozsiviti kontrolka jako by byl ntb zaply, i kdyz zaply neni. Musim ho tedy nasilim (dlouhym stiskem) vypnout a pak zapnout, objevi se to co jsem popsal vyse.
Ze by tak z niceho nic knoflikova baterka byla kaput, no je to mozne, i kdyz bude asi problem ji vymenit.
Taky jsem si vsiml, ze kdyz si po zapnuti (uz se zmenenym datumem) nactu treba idnes, tak tam mam vcerejsi zpravy, musim dat az obnovit a je to cerstve.
Diky:-)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny