Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Satelitní televize

Dnes je najkvalitnejsia volba pozerania tv jednoznacne satelit. Najlepsiu kvalitu obrazu poskytuje Skylink, CSlink a pripadne UPC. Poskytovatelom ako je napriklad DigiTV sa treba radsej vyhnut.
Pokial ti stacia zakladne CZ/SK programy a nechces platit pausal tak sa ponuka zuzuje na Skylink a CSlink, ktore maju velmi podobnu ponuku, v zaklade ti staci kupit si jednorazovo kartu a mas prijem CZ/SK zdarma po cely zvysok zivota (neber to doslovne, teraz chce napriklad vyskocit z ponuky NOVA). Samozrejme mas aj platene programy s cenami od 10 Eur/mesacne, viac mas na strankach SKylinku a CSlinku.
Satelit ti staci samozrejme jeden, na 2x tv si hodis na parabolu twin konvertor, cize ti odtial pojdu 2 kable do baraku a kazdy pojde do vlastneho satelitneho prijimaca. Pokial nie si narocny divak a staci ti jednoduchsi pristroj Skylink dotuje certifikovane KAONy (znamena, ze nebude problem s dekodovanim signalu), kde ta vyjde komplet na cca 320 Eur.
Samozrejme mozes kupit nejake cinske smejdy snad aj za polovicu alebo ist naopak cestou kvality a zvolit nemecke Technisaty, co Vantage prijimace, ktore poskytuju ovela vacsie moznosti, kvalitu obrazu, ci rychlejsie a odladenejsie ovladanie pripadne nahravanie ineho programu ako prave pozeras (modely s twin tunerom). V tom pripade si priprav vsak 2-3x tolko penazi. Odmenou bude, ze cas pri tv budes travit naozaj jej pozeranim a nie riesenim problemov so satelitnymi prijimacmi.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny