Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Reproduktory - jak zapojit?

Zdravím chtěl bych se zeptat jestli jde do pc kříně ze zadu zapojit dvě zástrčky repráků myslím teď 3,5 jack,mám dva kvalitní repráky, ale mužu poslouchat jenom na jednom,protože když to strčím do toho na sluchátka nebo do toho třetího tak to nehraje.Tak jestli to jde nějak udělat.Díky
Změna předmětu, původně: Reproduktory (karel)

Předmět Autor Datum
A bez zosilovaca to ako pocuvas? sedis 20cm od nich? zbytocne, vyries si zosilovac.
shiro 25.05.2011 15:41
shiro
U aktivních reproduktorů leze signál ze zvukovky přes stereojack na vstup zesilovače, zesílený signá…
karel 25.05.2011 15:42
karel
Co presne tam strkas a co vlastne hraje? Nemozes strkat mono jack (ma len 2kontakty) do zvukovky ptz… poslední
MM.. 25.05.2011 15:48
MM..

U aktivních reproduktorů leze signál ze zvukovky přes stereojack na vstup zesilovače, zesílený signál jde na reproduktory v té oné bedničce a kabelem do druhé bedny. Jiná možnost je, že je zesilovač v obou bedničkách, potom jde použít kabel stereojack - 2x RCA nebo XLR (například). Nevím, jak tomu je v těch tvých kvalitních.

Co presne tam strkas a co vlastne hraje?
Nemozes strkat mono jack (ma len 2kontakty) do zvukovky ptz tym skratujes jeden kanal a to je dobra cesta k uplnemu odpaleniu zvukovky.
Napis co to mas za "kvalitni" repro (nejaka znacka alebo co to je) a jake presne maju konektory (jak ten konektor vypada a kolko ma kontaktov)
P.S. existuju redukcne kabliky stereo jack -> 2x mono jack, ale ci ich maju v kazdom elektre neviem, predpokladam ze nie (da sa ale aj zbastlit). A aj tak bez zosilovaca to bude hrat velmi slabo takze si si s tymi repro mal privlastnit aj k nim prislusny zosilovac :)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru