Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Internet jen GPRS, neni 3G, proc?

Zdravim, mam novou Nokii 5800, a operatora Vodafone. No a mam internet v mobilu, zatim si platim jen internet na den. Pri pripojovani na internet muzu zvolit jen GPRS (a wifi ale to ted nehraje roli), ale nemuzu 3G, EDGE, ani jine rychlejsi technologie, ktere podporuje muj telefon Tech. specifikace a zaroven je tu pokryt signal danych "siti" ? Lokalita Novy Jicin Mapa pokryti vodafone.
Nevite kde je zakopany pes? Diky.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Jestli nevadi ze jeste navazu, tak v nastaveni - CILE, mam internet GPRS dvakrat = takze mam 2 stejn…
Dok 28.05.2011 00:28
Dok
To ti tam dal tvoj operator a zvycajne sa nejak odlisuju (mozes si to pozret v nastaveniach ze v com…
MM.. 28.05.2011 01:09
MM..
No mel sem tam jen jedno, ale jak sem si myslel ze mam jen GPRS, pres operatora sem si nechal poslat…
Dok 28.05.2011 15:48
Dok
Pokud mas dva shodne, jeden z nich smaz, pokud pujde a zbylemu, tomu ktery chces pouzivat nastav pri… poslední
borsuk 28.05.2011 19:25
borsuk

To ti tam dal tvoj operator a zvycajne sa nejak odlisuju (mozes si to pozret v nastaveniach ze v com sa odlisuju) moze byt jeden na MMS iny na nejake obmedzene (filtruje vsetky porty okrem 80 na web apod) lacne pripojenie a treti na plnohodnotne drahe pripojenie apod. Informacie o nastaveniach "pristupoveho bodu" pre tvoje aktualne pripojenie hladaj na webe operatora, alebo im zavolaj. Moze sa dokonca stat ze ak mas zaplateny nejaky lacny pausal a zvolis blby (plnohodnotny) pristupovy bod tak to bude stat viac penazi (nebude sa na to vztahovat ten lacny pausal). Kazdy operator to ma inac, najlepsie info ti poskytne tvoj mobilny operator.
P.S> a nemusis to mazat nechj to tak, kupil si si to predsa na to aby si s tym internetoval a nie aby si sa v tom vrtal. Tak internetuj a nevrtaj :)

No mel sem tam jen jedno, ale jak sem si myslel ze mam jen GPRS, pres operatora sem si nechal poslat "nastaveni mobilu pro internet", prisla mi sms ze se mi nakonfiguroval telefon a od te doby to tam mam 2x, ono by to nevadilo kdybych nemel pred kazdym pripojenim na internet k vyberu zbytecne hodne voleb (2x internet pres ten 3,5G a wifi)

Pokud mas dva shodne, jeden z nich smaz, pokud pujde a zbylemu, tomu ktery chces pouzivat nastav prioritu na 1, take aplikacim ktere pristupuji na net, nastav jako vychozi ono pripojeni, pripadne aby se pripojovaly automaticky, s 3G pripojenim mam podobny problem, obcas jede jen Edge, obcas se pripoji pres 3G, dle sdeleni operatora sice maji pokryto, ale signal pry je slaby, tak telefon pouzije nejdostupnejsi moznost.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru