Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem konfigurace vstupu vnejsiho zdroje na vystup pro sluchatka (notebook, Realtek, XP)

Ahoj,

mam dotaz, prosbu apod. :-)

Zakopnutim o kabel sluchatek jsem si znicil sluchatkovy vystup na notebooku. V servise mi rekli, ze by museli vymenit celou zakladni desku, aby mi to opravili, coz chapete, ze jsem s vdeky odmitl. Presto bych rad sluchatka pouzival.

Nekdo rikal, ze nastaveni vystupu a vstupu (zeleny, cerveny, modry) je ciste softwarova zalezitost a ze by to melo jit prenastavit. Nikde jsem nenasel tuto moznost. Poradte mi prosim, jak by to slo (pokud si myslite, ze by to slo). Diky.

Mam:
Windows XP
Realtek HD Audio 5.10.0.5423
- jedine nastaveni konektoru, ktere mi dava k dispozici, je, zda vypnout repraky pri zapojeni sluchatek.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
1) jestli ntb umí přepínat vstupy záleží jak to výrobce implementoval. většinou pokud se dá přepínat… poslední
MM_tank 01.06.2011 18:18
MM_tank

1) jestli ntb umí přepínat vstupy záleží jak to výrobce implementoval. většinou pokud se dá přepínat je konektor s mikrospínačem zjišťující přepnutí

2) ovladač si klidně stáhni z realtek.com a odinstaluj ten stávající - pokud jsi tedy schopný v případě že nepojede tam naprat ovl. od výrobce.

3) i ten konektor na základní desce se dá opravit nebo prohodit výstupy.Ale v jiném servisu. Ovšem nebude to stát 49kč http://tr.aukro.cz/zvukova-karta-pro-notebook-3d-s imulace-5-1-akce-i1643315939.html ale odhadem tak 10x a vícekrát tolik protože se s tím někdo šikovný bude zabývat hodinu až dvě.

koupil bych si nějakou levnou usb zvukovku, přídavný krátký usb kabel ať to není vražené rovnou do ntb /namáhá se usb/ a za ušetřené peníze třeba :beer: za ty peníze můžeš ty usb zvukovky mít aj na místech kde máš ntb nejčastěji ať je nemusíš přenášet.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru