Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Omlouvám se, ale minule mi vypadla jedna číslice. Ty HDD tam potřebuju čtyři, tím padá ten notebook,…
ITX 03.05.2006 22:23
ITX
Ty jseš dobrej srandista. Půlka z ITX desek co jsem viděl ani 4x hdd obsloužit neumí a dát za desku… nový
MM_tank 04.05.2006 01:10
MM_tank
To máš pravdu, že púlka ITX desek neumí 4 Hdd, ale tím si dáváš odpověď, že ta druhá to umí:!: a ryc… poslední
ITX 13.05.2006 16:50
ITX

Omlouvám se, ale minule mi vypadla jedna číslice. Ty HDD tam potřebuju čtyři, tím padá ten notebook, a takovou skříň ITX jsem neviděl, i když jednou jsem kdesi na anglicky psaném vebu narazil na nějakou LIAN LI, ale už nevím kde. Tři HDD se rozttak jednou až dvakrát týdně, ale potřebuju je tam na data. Jinak se bude používat jen jeden disk, spotřeba tím sice stoupne, ale něco za něco. Jasně, že bych to mohl mít tředa na DVD, ale dovede si to představit mít nadiscích tam 0,5 TB dat? I Když by zase klesla spotřeba, ale ty DVD taky něco stojí a najít pokaždý ty správný data... to by bylo teda něco! Takž volím ty HDD.

Ty jseš dobrej srandista. Půlka z ITX desek co jsem viděl ani 4x hdd obsloužit neumí a dát za desku 8táců se mi zdá dost šílený. Jestli je to na zálohování tak si můžeš udělat počítač na zálohování co budeš zapínat dle potřeby. A jestli potřebuješ na stahování tak si udělej další na stahování.Ono to cenově vyjde ještě levněji když koupíš např. na stahování něco použitého. A pokud nejde o cenu tak prodej ty 4disky a kup dva 300g. Jestli na to chceš kopírovat přes síť tak u toho ITX řešení nečekej nějakou závratnou rychlost zvlášť pokud tam dáš firewall nebo nějaký zabezpečení třeba ftp nebo šifrování. Já mám tři počítače-hlavní, na stahování v noci a zálohovací co zapínám dvakrát do měsíce. Ale řešit to přes ty prcky by mě nenapadlo.

To máš pravdu, že púlka ITX desek neumí 4 Hdd, ale tím si dáváš odpověď, že ta druhá to umí:!: a rychlost mě zrovna moc nezajímá, mě stačí, že to pojede a klidně si koupími to nejpomalejší, rychlost šneka, ale na to na co to budu používat to bude v poho:))

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru