Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Acronis True Image Home 2011-nejde vytvořit záloha disku C

Zdravím.
Jsem také laik a pokusím se poradit.Mám Acronis® True Image Home® verze 11.0 (build 8 082) z DVD CHIP. Podle screenshotů co jsem zde od tebe viděl, má můj program jiné grafické rozhraní, ale fungovat by to mělo stejně nebo podobně. Vytvoření zálohy a potom obnovení systému z ní je velmi jednoduché a mělo by se to podařit hned napoprvé.
Systém se ze zálohy neobnovuje " za chodu ", podle mne až po restartu, kdy se zřejmě obnovovaný oddíl formátuje. Já prostě zvolím z nabídky " Záloha a Obnova " tu "Obnovu " a v dalším okně pak namapuji cestu k uložené záloze. V tvém případě to bude ten externí HDD a na něm bych otevřel ten adresář se zálohou,která má příponu ".tib".
Pak ještě odklikám pár hlášek, v postatě vše nechávám tak jak je to v programu zadáno. Následuje nějaká analýza, pak restart a po něm se začne vybraný oddíl obnovovat. Můj NTB není žádný rychlík, ale za 7 min. mám počítač ve stavu v jakém jsem si po instalaci OS, programů a jejich odladění udělal zálohu. Opravdu to není nic těžkého a tento program opravdu zvládne i laik.
Ať se zadaří.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny