Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Webhosting pro jednoduché www asi 300 MB - Vaše názory?

Ahoj, našla jsem cenově zajímavou nabídku webhostingu na onebit.cz , programy viz tady www.onebit.cz Ty ceny mi připadají až příliš nízké, tak se ptám na názory zkušenějších, čím to může být. Nabídky webhostingů na portálech Ignum, Czechia atd. jsou o poznání dražší - zejména pokud porovnávám prostor pro www stránky, který by byl k dispozici. Můj názor je, že nízká cena na onebit.cz bude asi? též znamenat nižší kvalitu služeb? Navíc mě zaráží, že firma není ani plátcem dph - to znamená, že je malá, asi začínající. Ptám se tedy zkušenějších, co si o tom myslíte?

Ptám se jednak ze zvědavosti :-) a taky proto, že chci někam umístit poměrně rozsáhlé www nefiremní stránky. Ty stránky budou jednoduše udělané, předpokládám nízký traffic, ale bude tam velký objem dat, hodně fotek atd. Nepotřebuji tedy žádné speciální nástroje, které v tomto případě nebudu využívat, ale hlavně co největší prostor. Díky za Vaše názory a tipy, možno-li psané jednoduše "pro blbce" :-[ Děkuji ;-)

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Ta cena není nijak nízká - koukni se třeba na www.otoman.cz , ten je ještě podstatně levnější. Jsem… poslední
Vladimir123 02.06.2006 22:55
Vladimir123

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru