Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Několik dotazů k notebooku

1. Ano riadi to elektronika napatim a ty s tym nic neurobis. Nemusi to byt skokovo kludne by to mohlo byt aj plynule, technicky v tom neni ziaden rozdiel, problem je len v tom ze vyrobcovia notebookov/chipov/atd namiesto toho aby urobili nieco poriadne tak sa predhanaju v tom kto bude mat viac zbytocnych novych modelov kazdy mesiac, ktore nikomu netreba, a nemaju cas to urobit plynulo tak to robia jak pred 100 rokmi ked to riadila 1 elektronka :-D
Neries to, nic s tym neurobis. Jedine kupit notebook ktory je tichsi (zvycajne drahe a menej vykonne modely od slusnych firiem takmer nehucia).

2. V XP mas ovladacie panely - energia nastavenie energetickeho profilu a tam mas napr. aj profil "max battery", u ktoreho to bude bezat vzdy na minimalnej frekvencii ak ide notebook na baterku. Ak to mas v nabijacke tak to bude zvysovat frekvenciu podla potreby. Ked chces minimalnu frekvenciu aj na nabijacke tak budes musiet pouzit extra utilitu napr. NHC, alebo tusim aj RM Clock to vie apod.
Predpoklad toho vsetkeho je ze mas nainstaleny ovladac pre to AMD CPU ak je na webe vyrobcu nejaky (ak mas Windows predinstalovany od vyrobcu tak ho uz nainstalovany mas).

3. Odinstaluj vsetky antiviraky a anti-cokolvek. Ak sa to potom stavat nebude tak je vsetko v poriadku. Antiviraky su nezmysel a ked ich mas viac ako jeden, tak je to nepouzitelne. (ono je to nepouzitelne aj ked mas len jeden, ale podaktori potrebuju ten falosny pocit "istoty" aby kludne spali, aj ked v PC maju 10 virov :)
P.S. ak sa to bude diat aj potom, tak skus ist do pravy klik na tentopocitac - spravovat, tam do sluzieb, a uplne vypnut sluzbu indexovanie. A ak mas nainstaleny Windows search bar tak ho odinstaluj (za tento skvely komponent by som niekoho z MS zavesil za ... do prievanu)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny