Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Prosim o zhodnotenie hracskej zostavy - 1300 EUR - 32000 CZK

V podstate to uz mas vyladene dobre, mozno by som doplnil len tieto postrehy.
Ja by som siel v tejto cenovej relacii do Intelu 2600k,
Co sa tyka dosiek mas to jedno v podstate, ja by som zvolil Asus, ale to len preto, ze ma Gigabyte nasral pri par doskach s AMD chipsetom s nedoladenymi ovladacmi, u Asus som ziadne problemy nemal.
Co sa mi zda zbytocne je ten vetrak, nema ziaden vyznam, frozr II maju vlastny tunel a ten procesor je dostatocne chladny. Mozno by som este premyslal nad SSD (stale to povazujem za problemovu technologiu s muchami) a zda sa mi, ze si si dal zbytocne drahu skrinu, na nieco co lezi pod stolom a prasi sa na to je to privelka cena. Lacnejsie noname skrinky su horsie len, ze maju tensie plechy, horsie sa montuju, lasie sa porezes (asi kazda 2 ma poreze), su tam vyrobne nepresenosti, ktore vsak nemaju ziaden vplyv na chod pocitaca. Kludne by som siel aj do lacnej skrine za 20-30 ecok.
Klacesnica sa mi zda tiez zbytocne draha, ale asi ti ide o to podsvietenie, ktore vsak maju aj ine lacnejsie modely od inych vyrobcov. Integrovana zvukovka bohate staci, ale ak si audiofil pozri si nejaky Sonar za 40 Eur od Asusu.
A tie repro su tiez diskutabilne, povodne modely od Geniusu (este so zelenymi diodami) boli na svoju dobu super, ale potom to zacal Genius kusok kurvit, najprv modre vysokosvietive diody a potom piskajuce zosilovace...nie som si isty, ci prave tento model tiez netrpi tymto neduhom.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny