Předmět Autor Datum
[task3mo.gif]
karel 03.05.2006 14:02
karel
O 3 minuty :-)
Kráťa 03.05.2006 14:08
Kráťa
Možná budu trochu kecat, ale můžu to zkusit. Využití paměti: tady se zřejmě bude jednat o celkovou p…
siberian 03.05.2006 14:48
siberian
Možná by to tvé stačilo pouze přeložit. [taskmanager5xi.jpg] [my.php]
Kráťa 03.05.2006 14:07
Kráťa
Stránkovací soubor (ten graf) Systémem využitá velikost stránkovacího souboru. Pokud počítač pracuje…
Mirek 03.05.2006 15:00
Mirek
Díky všetkým. poslední
kex 04.05.2006 22:32
kex

Možná budu trochu kecat, ale můžu to zkusit. Využití paměti: tady se zřejmě bude jednat o celkovou paměť, takže RAM + Swap. Celkem: kolik je paměti zrovna využíváno, Mez: max. hodnota, kterou je možné využít (je možné ji nastavit na větší pomocí zvětšení odkládacího souboru), Špička: nejvyšší zaznamenané využití paměti (nevím ale, za jakou dobu). Fyzická paměť: prostě RAM, Mezipaměť systému: nevím. :-)Paměť jádra, tohle asi bude, kolik paměti zabírá jádro windows, Stránkováno: kolik je jádra odswapováno, Nestránkováno: velikost jádra přímo v RAMce. Případné nesrovnalosti opraví jistě větší znalci. :-)

Stránkovací soubor (ten graf)
Systémem využitá velikost stránkovacího souboru. Pokud počítač pracuje v blízkosti maximální hodnoty, můžete velikost stránkovacího souboru zvětšit.
Grafické znázornění využité velikosti stránkovacího souboru v průběhu času. Vzorkování zobrazené v grafu závisí na hodnotě vybrané po klepnutí na příkaz Rychlost aktualizace v nabídce Zobrazit.

Fyzická paměť RAM:
Celková fyzická paměť, která se také nazývá paměť RAM, nainstalovaná v počítači. Hodnota K dispozici představuje velikost volné paměti, kterou je možné využít. Hodnota Mezipaměť systému udává aktuální fyzickou paměť použitou k mapování stránek otevřených souborů.

Paměť jádra:

Paměť využitá jádrem operačního systému a ovladači zařízení. Hodnota Stránkováno představuje paměť, kterou lze zkopírovat do stránkovacího souboru a uvolnit tak fyzickou paměť. Fyzická paměť může být potom využita operačním systémem. Hodnota Nestránkováno přestavuje rezidentní fyzickou paměť, která nebude zkopírována do stránkovacího souboru.

Stránkovací soubor a fyzická paměť RAM tvoří virtuální paměť

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru