Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Nokia 5230 - nelze nainstalovat aplikaci QuickOffice

Dobrý den,poradil by mně někdo? Stáhl jsem si aplikaci Quickoffice a nelze naistalovat píše mi to,že se nejprve musí nainstalovat základní balík.Nevím jak dál postupovat.resp.kde stáhnout základní balík? Dík.

Změna kategorie, původně: Multimedia
Změna předmětu, původně: Nokia 5230 (host)

Předmět Autor Datum
Zřejmě jsi nestáhl základní aplikaci, ale jen nějaký update nebo podobně. Mimochodem, warez tu neře…
host 25.06.2011 11:31
host
základný balík si treba zakúpiť pre konkrétny typ telefonu,pokial nebol dodaný ako štandartná výbava…
audax 25.06.2011 12:11
audax
Quick office neni gratis, trial je na jejich strankach ke stazeni, kde a co jsi stahl ty nikdo nevi,… poslední
borsuk 25.06.2011 15:27
borsuk

základný balík si treba zakúpiť pre konkrétny typ telefonu,pokial nebol dodaný ako štandartná výbava spolu s telefonom.
Online je obvykle dostupný len bezplatný update alebo trial,ktorý treba odomknúť presne podla pokynov výrobcu,obvykle je nutné sa zaregistrovať a trial unlock code je vygenerované podla IMEI čísla dotyčného telefonu,obdobným spôsobom prebieha aj nákup full verzie,kde je unlock code automaticky vložený buď v stiahnutej full verzii a vygenerovaný podla zákazníckeho čísla a IMEI dotyčného telefonu,alebo dodatočne vložený do konta registrovaného užívatela po overení IMEI čísla a zákazníckeho čísla na zaplatenej objednávke ,unlock kode je neprenosný na iný telefon,funguje len s tým IMEI číslom,ktoré bolo použité pri nákupe...

Quick office neni gratis, trial je na jejich strankach ke stazeni, kde a co jsi stahl ty nikdo nevi, ta trialka je jen jeden soubor. Bohuzel Quick Office ani Office Suite nejsou zadarmo, pokud by jsi ale do google zadal patricny dotaz, urcite se proklikas k nejakemu vysledku jak to lze obejit, tohle tady resit nemuzeme. Plnohodnotna aplikace Quickoffice Premier 6 je ale za 200,- penez ke stazeni na ovi.com, staci registrace, snad to neudela nikomu vitr v penezence.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru