Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem ztráta fotek z HDD

Ahoj mám problém chtěl jsem si do složky zkopírovat fotky z dovolené ale když jsem otevřel složku kam si fotky pravidelně kopíruji, byla prázdná. Asi den předtím nám vypnuli elektřinu a PC bylo v plném chodu tak se jenom domnívám (možná že špatně), že fotky zmizeli díky tomu výpadku, zkoušel jsem je obnovit pomocí programu RECUVA, ale ten mi na mých Windows blbne, bez varování mi to napíše "aplikace se zhroutila a bude ukončena" a to se stává celkem často. Program ztracené fotky sice najde ale musím použít hloubkové hledání. Proto se ptám, nemáte někdo podobný program, který bych mohl použít? :.(

Předmět Autor Datum
Tu vypinaju elektrinu casto a na ziadnom PC sa este nestratil ani jeden subor, pochybujem ze by sa s…
Dreamer 03.07.2011 14:32
Dreamer
RECUVA, ale ten mi na mých Windows blbne, bez varování mi to napíše "aplikace se zhroutila a bude uk…
lední brtník 03.07.2011 17:42
lední brtník
Díky za rady nakonec se mi to povedlo s Pandora Recovery, který mi fotky dokázal obnovit. Jediný pro… poslední
Atimoon 04.07.2011 11:19
Atimoon

Tu vypinaju elektrinu casto a na ziadnom PC sa este nestratil ani jeden subor, pochybujem ze by sa stratilo tak vela malych, aj ak by sa kopirovalo a pritom prud vypadol, co sa predpokladam nestalo.

Program vyskusaj PC Inspector File Recovery, ale skus hladat ci sa niekam omylom nepresunuli - pomocou drag and drop.

RECUVA, ale ten mi na mých Windows blbne, bez varování mi to napíše "aplikace se zhroutila a bude ukončena" a to se stává celkem často

tvé windows - přesněji souborový systém na disku - je zřejmě v prasečím stavu. pokud strkáš data na společný disk se systémem, a máš default dynamicky se měnící swap, ani se nedivím, v takovém hnoji pak nemá smysl něco obnovovat.
potřeboval bys udělat kontrolu disku (vlastnosti disku - nástroje - nahoře kontrola disku - zatrhnout oboje - ok). tím se to spraví pro příště, ale zhorší se šance na obnovu starých dat.
pokud to to padá při více aplikacích, začni číst logy prohlížeče událostí, a pořiď si bsod viewer od nirsoftu.

Díky za rady nakonec se mi to povedlo s Pandora Recovery, který mi fotky dokázal obnovit. Jediný program, který mi takhle padá byla ta RECUVA jinak stejně budu měnit windows, tak už se o data zajímat moc nebudu ale na těch fotkách mi záleželo.:-)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru