Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jak vypojit internet?!

Ahojte .
Nedávno jsem se stěhoval do jednoho bytu, a tady pořád běží ADSL internet od O2. Tak já tam volal aď mě odpojí, ale že chcou vědět na koho to je atpd .. Ale to já bohužel nevím a asi to nikdy nezjisťím protože tu před náma bydleli nějací lidé kteří se stěhovali do zahraničí, Takže mi ten internet prostě nevypojí.

Nevíte prosím co stím mám dělat?

Předmět Autor Datum
ať si tam přijde technik to odpojit, ty s nimi žádnou smlouvu nemáš. jestli tam zbyl router, můžeš j…
lední brtník 07.07.2011 12:51
lední brtník
A když si obědnám net od nejmenované společnosti a přijde jejich technik, tak to může taky odpojit?
ProGamer 07.07.2011 12:55
ProGamer
Internet máš od O2, tak ho také musí zrušit O2. Podle správnosti (a selského rozumu) s tím ovšem ty…
Pytlík 07.07.2011 13:09
Pytlík
"jsem se stěhoval do jednoho bytu" je dost ošidný popis. Otázka možná je, v jakém vztahu jsi k tomu… poslední
IQ37 07.07.2011 13:33
IQ37

Internet máš od O2, tak ho také musí zrušit O2. Podle správnosti (a selského rozumu) s tím ovšem ty nemáš co společného. Poslal bych jim doporučený dopis (s potvrzením o přijetí), že původní obyvatel se odstěhoval a že nepřejímáš jeho závazky vůči O2 a nemíníš platit účty někomu cizímu. V právním státě by to mělo stačit, nevím však jak v našem exekutorském ráji (těmto loupežníkům stačí přibližná shoda bydliště).
S O2 jednej tak, abys měl každý krok písemně a potvrzený (žádné vyřizování po telefonu a na všem razítko od O2), protože také můžeš počítat se soudním sporem.

"jsem se stěhoval do jednoho bytu" je dost ošidný popis. Otázka možná je, v jakém vztahu jsi k tomu bytu? Pokud ti to někdo třeba pronajal nebo prodal, není tam nějaká zmínka o internetu? V tom případě by taky neměl být problém s určením vlastníka bytu.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru