Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Nefunguje ivysilani a voyo

tebe zajímá síť za asusem - ten obsahuje uvnitř router s dhcp, která přiděluje neveřejné adresy na interní síti 10.0.0.x
(a dokud jsi za ním měl ještě tplink zapojený jako druhý router = s wan vstupem, dostával od něj tvůj pc adresu 192.168.11.x)
tvému neustálemu resetování asusu nerozumím, to ho neustále znovu zapínáš zároveň se spuštěním pc?

Kdyz to dlouho neziskalo IP od providera
tvoje pc až za asusem (případně za tplinkem podle zapojení) žádnou adresu od providera nezískává*.
k providerovi je přes adsl připojen modem/router asus, a pokud bys měl zaplacenou veřejnou adresu, byla by to ta co vidíš u svých příspěvků. kontrola viz www.mojeip.cz

*) s jednou výjimkou - tvůj asus by musel mít nastavený režim bridge. ale pochybuju že to umí, navíc podle bývalé wan ip tplinku 10.0.0.1 byl asus ve správném režimu "gateway".

tvůj pc má buď ruční ip adresu jestli ji umíš funkčně nastavit, anebo ji získá od některého z dhcp serverů (asus, tplink).
zatím ses ještě nedokázal vyjádřit cos vlastně obnovil a v jakém nastavení teď provozuješ tplink = zapojené vstupy, stav dhcp na jeho lan rozhraní.

můžeš sem dát znovu hodnoty současného nastavení. ale pokud z tebe za 4 příspěvky vypadne že je to vlastně z jiného zapojení kdy ti jde net, nemá smysl abychom tu zabíjeli čas a navzájem se zdržovali.
win+r - cmd.exe [enter]:
ipconfig -all > ip.txt
notepad ip.txt
.. z pozn.bloku nebo přes flashku to vyklopit sem.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny