Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem vymazaný dokument rtf na USB klúči

nemáš ve stejném stavu obsah cache, taky těžko říct kdy word napadne automaticky zálohovat (pokud doma nemáš funkci vypnutou).

a to jsi na tom relativně dobře, za starších dob s malými flashkami to byl oblíbený infarktový stav poloviny diplomkářů - naprosto neinteligentně nezkopírovali pracovní dokument na disk, ale editovali ho přímo z flashky. neměli tak automaticky vytvořenou pojistku = zálohu před poslední editací na jiném médiu. na zaplněné flashce se jim vytvořil vedle originálního souboru různě bobtnající temp se změnami, a když došlo místo na flahce, editor krachnul, otevřený dokument byl zničen a někdy to odnesl i souborový systém celé flashky.
k tomu už při dnešních velikostech flashek naštěstí nedochází, přesto ještě stále v poradně spolehlivě poznáš období diplomek a bakalářek. flashka nadále zůstává nespolehlivým médiem, dnes už jich kvůli nákladům polovina neobsahuje informační ledku že se na ně zapisuje, a uživatelé přesto spoléhají jak děti na to že flashka přežije libovolné odpojení.
vem si svůj případ: kdybys svoji flashku s jediným originálem svého dokumentu před vytažením sotwarově levým myšem odpojil tak jak se má, windows by tě upozornily že používáš její soubor. ty to vytáhneš za chodu a doteď se divíš.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny