Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Webhosting a neomezený přenos dat.

Ahoj, mám webhosting u onebit.cz a tarif s neomezeným Trafikem. Ale kolem 20 tého každý měsíc mi napíšou že mám překročený Tranzit 20 GB a že budu doplácet za každé 1 GB 7kč. Myslela jsem že když mám neomezený trafic tak že nejsou limitována přenesená data. Ale už je pozdě web běží a nechci každý měsíc doplácet. Nevíte o webhostingu, kde mají tranzit větší než 20 GB popřípadě neomezený? Napište prosím i cenu webhostingu. Ráda bych nějaký se kterým máte skušenost. Děkuji za reakce, snad jsem to vysvětlila srozumitelně. Dík:-)

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Gratuluji v postupu do vyššího levelu poznání ;-) Drž se poučky, že vysokotrafikový web se nedá děla… nový
TNT 25.07.2011 15:58
TNT
Bingo, dalsi, ktory prisiel na to, ze slovo neobmedzeny, navzdy, zadarmo a pod su len markentingove… poslední
fleg 25.07.2011 16:03
fleg

Gratuluji v postupu do vyššího levelu poznání ;-) Drž se poučky, že vysokotrafikový web se nedá dělat za 1000kč/rok, ten tvůj současný hostér tě zkouší obrat, jiný by ti zkrouhl výkon připojení, času CPU.....
Když to shrnu, cena služby u tohoto garážníka (relativně nová firma) je teda vyšší než u zajetý velký firmy (ne všichni se chlubí výší trafiku ve svých programech a neomezeně neznamená automaticky, že traffic bude neomezený, proto dávají do VOP často vágně formulovaný "FUP").
Mrkni se do Fóra na lupa.cz, webhosting se tam probírá taky tak často jako tady. Good luck.

Bingo, dalsi, ktory prisiel na to, ze slovo neobmedzeny, navzdy, zadarmo a pod su len markentingove zvasty.
ZIADEN hosting ti neda neobmedzeny traffic, kto pozna prepojovacie zmluvy medzi ISP vie kolko sa plati za prenesene data do zahranicia, preto uz v principe nie je mozne, nieco take ako neobmedzeny traffic.
Nezostava ti nic ine len skusit iny hosting, ale cim vacsi bude tvoj web tak tym dostanes viackrat vyhadzov z hostingu a to kdekolvek, proste pre onebit si stratovy zakaznik a potrebuju sa ta zbavit a ked odides budu len a len radi.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru