Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Propojení dvou PC s jinými OS

zdarečník,
mal jsem taký problém taky ale jen s propojením více komplů..hlavní je si nastavit mezi Těma complama výchozí bránu..stačí v alternativním..

na 7čkách je to pod ikonou vedle hodin,dole v pravo,připojení-pak otevřít centrum síť. připojení a pak u toho připojení dát připojení, je to vpravo od ikony připojení,pak Ti vyskočí okno kde dáš vlastnosti, a to zas skočí okno a tam dáš v seznamu tcp/ip 4, kde ti vyskočí tabulka kde zadáváš ip adresu..
Teď jde o to jak to máš..jelikož kompl připojenej na routr či kabel netovní, by si měl hledat adresu sám, ale propojení s jiným pc či co to máš, by mělo mít nejen ip adresu ale hl. bránu..to tam najdeš..
většinou se dává 192.168.0.1 třeba..můžeš jakou chceš..no a pak dáš tabulátor skočí ti tam další řádek kterej se automaticky vyplní..kompl od komplu musí to poslední číslo mít jiný..jinak zbytek stejný..no a ta brána je stejná u obou..popřípadě můžeš aj adresu dns..ale mysim že by Ti to mělo jet aj bez ní..no a jestli Ti jde o to mít z toho komplu hracího jen prostředníka pro net,tak to tam musíš zadat..

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny