Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Z dvou připojených monitorů vidí Windows jen jeden

to je blbost, to udaval kto kde? :)

Ti pisem mozes zapojit jeden monitor cez VGA redukciu a to pojde urcite, ale bude to analog. Aspon na test to mozes skusit ak mas po ruke redukciu dodava sa to ku kazdej grafike uz aspon 5rokov, ja mam doma tie redukcie uz minimalne dve.

Existuju aj redukcie HDMI - DVI, ale tam moze nastat problem s HDCP ze ti monitor nezobrazi film z DVD alebo co, takze HDMI-DVI by som radsej nepouzil.
Ak ma jeden z tych monitorov aj konektor DisplayPort, tak grafika ma tiez displayport tak kup kabel DisplayPort-DisplayPort a zapoj to tak.

Najprv ale poriadne prezri ten catalyst control center ze ci tam u tej tvojej verzie neni extra nieco na detekciu DVI alebo zapnutie/vypnutie/prepnutie medzi HDMI a DVI a displayport-om, tak to prepni na DVI, pripadne skus znizit obnovovaciu frekvenciu na 60Hz, pripadne aj rozlisenie (aby ten monitor ktory funguje urcite nepotreboval dual-link), alebo v catalystoch u DVI nastaveni moze byt exztra zaskrtavatko ze "zredukovat frekvenciu u vysokych rozliseni" a restart PC, ze ci ti potom v catalyst potom umozni povolit ten druhy DVI.

Alebo chod reklamovat tu grafiku tam kde uvadzali tych 6 displayov :)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny