Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Problém s uživatelským účtem na XP.

Zdravíčko,

vyskytl se mi problém s mým uživatelským účtem na Windows XP Professional Service Pack 3.
Když jsem to nainstaloval, byl tam automaticky nastaven uživ. účet. Přivlastnil jsem si ho a dal jsem si na něj heslo. Dále jsem vytvořil další dva účty pro mou rodinu.
Když jsem ráno zapnul PC, automaticky mě to přihlásilo k mému uživatelskému účtu u kterého mám heslo. Tak jsem na internetu hledal jak to vypnout a stáhl nějaký MicrosoftFix aby se to už nestalo. Když jsem poté restartoval PC, můj uživatelský účet ze seznamu uživatelů na úvodní obrazovce nebyl. Spustil jsem PC ve "stavu nouze" a účet tam je.

Prosím, nevíte někdo jak to nastavit zpět aby můj účet byl vidět v seznamu na úvodní obrazovce při startu PC?

Předem děkuji.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Todle nějak nechápu. Vytvořil jste si účet na který jste si dal heslo. A dále pak další účty. A když… nový
B3RAN 02.08.2011 17:24
B3RAN
jo berane, toho jsem si nevšiml- autologon. může se použít od sysinternals program autologon- [imag… poslední
kmochna 02.08.2011 17:29
kmochna

Todle nějak nechápu. Vytvořil jste si účet na který jste si dal heslo. A dále pak další účty. A když jste zapl PC tak Vás to přihlásilo automaticky k svému účtu místo toho aby se tam ukázaly účty a z nich jste si mohl vybrat ke kterému se chcete přihlásit. A pokud dobře chápu to, že Microsoft Fix jste si stáhl proto, aby se nestávalo to, že vás to bude stále připojovat k vašemu účtu? A poté Váš účet zmizel. Já bych doporučil jít zpět do stavu nouze a tam všechny účty zrušit ty co jste vytvořil a na vašem účtu zrušit heslo. Pak PC restartovat a nechat ho normálně naběhnout. Mělo by se to automaticky přihlásit k Vašemu účtu, jelikož jste Administrátorem. Pak zkuste ty účty zas znova vytvořit

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru