Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Opakované restartování PC-HDD zničeho nic nenajíždí

Čau, lehce jsem to popsal již v příspěvku o viru z facebooku...
Ještě dnes ráno mi můj v pohodě najel. Přišel jsem odpoledne, zapl PC (1), přijdu, a co nevidím. Pc se restartuje! A to právě v bodě, kdy má dojít k načtení windows, jestli jsem to správně pochopil, tj těsně předtím, než naběhne taková ta typická černá obrazovka s WINDOWS XP PROFESSIONAL a ty tři modré válečky...
On se vesele restartne a celý proces se opakuje,opakuje,opakuje,opakuje....
Vzal jsem HDD(a), strčil ho do jiného PC(2) - dělá to to samé. Nechce najet. Tak jsem to dal k jinému (funkčnímu dobrému)HDD(b) do jiného PC(2) a nastavil bootování na ten funkční (HDD-b), PC(2) v pohodě najel, ukázal mi dva harddisky a všechno v poho. VŠECHNO v naprostém pořádku, všechny soubory z obou hdd přesně tam, kde mají být.
Tak jsem vzal ten funkční HDD(b) a strčil to do svojeho PC(1). Nenajel. Dělá to naprosto totéž, co ten divný HDD(a). Tak jako moje nervy. Na mém PC(1) nefunguje ani jeden, na jiném PC(2) funguje ten zdravý (HDD-b) a nebo oba dohromady, bootuje-li HDD(b) a HDD(a) nefunguje nikde. Jsem blááááááázen? Pomůže reinstall windows?

Parametry PCček myslím nejsou důležité, do dnešního odpoledne HDD(a) šlapal na PC(1) a HDD(b) na PC(2) (nikdy předtím jsem je neprohazoval, až dnes), ale pro jistotu je sem dám:
PC(1) - 1,2GHz/1024MB/60GB HDD(a), grafika 64mb
PC(2) - 1,3GHz/512MB/80GB HDD(b), grafika ???

Přijde mi velice zvláštní, že při bootování z HDD(b) ten počík (2) toho harddiska(a) normálně vidí, vidí v něm soubory, normálka, ale sám nenajede...

Díky za jakákoliv řešení.

*HDD jsem pro přehled označil písmeny a počítače čísly.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
!!!!!!!!!!! POZOR POZOR !!!!!!!!! Téma vyřešeno - bylo to HDDčkem. Cosi se asi dost dobře posralo v… poslední
Envy 08.08.2011 19:15
Envy

!!!!!!!!!!! POZOR POZOR !!!!!!!!!
Téma vyřešeno - bylo to HDDčkem. Cosi se asi dost dobře posralo v systémových složkách. Nevím co, nevím proč. Leč nějakou náhodou se mi podařilo spustit instalaci nového OS z CD při zapojeném HDD, proto jsem ihned učinil, win přeinstaloval a fungujeme!!

Děkuju všem, co mi tady neúnavně až do konce radili. Upřímně - byl jsem z toho na větvi, tak řikam, co kura, neni boha aby to nejelo.

No a stalo se - funguju :-)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru