Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Vertrigo a veřejná IP

Zdravím,
mám problém s programem VertrigoServ 2.24. Dělám stránky a chci to ukázat i někomu jinému, proto jsem si zajistil veřejnou IP adresu a tím pádem by měl být web vidět i jiným lidem. Ale nic se nenačte a vyhodí to chybu. Můžete vyzkoušet sami vzhled
Nevíte jak nastavit, nebo opravit aby to jelo?
Díky

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Podme si ujasnit pojmy a dojmy. Tvoja ip, z ktorej sem pises je registrovana na CZ ISP (PorubaNET).… poslední
fleg 08.08.2011 13:55
fleg

Podme si ujasnit pojmy a dojmy.
Tvoja ip, z ktorej sem pises je registrovana na CZ ISP (PorubaNET). IP, ktoru podla teba ma tvoj server a dostal si od ISP je holandska IP. Je takmer nemozne, aby ti ISP pridelil holandsku IP.
Predpokladam klasicky scenar, ISP natuje 1:1 verejnu ip smerom na tvoj router. Potom mas na vyber dve moznosti, bud spravis DMZ na svoj pc, kde ti bezi server alebo presmerujes niektori z portov na dane pc.
Pozeram, ze si to uz asi zvladol, pretoze na tvojej ip/vzhled uz bezi nejaky template z free css template, takze si problem pravdepodobne vyriesil;o).
Edit: Svoju ip zistis cez google, zadas my ip, hned prvy odkaz ti ju ukaze. Pozor pokial naozaj tvoj ISP robi nat 1:1 nie je tvoja verejna ip pravdepodobne pristupna zvnutra jeho siete! T.z., ze pokial napises verejna_ip/vzhled doma tak nic neuvidis a dostanes timeout. Samozrejme vsetkym ostatnym pred tymto natkom to pojde normalne. Je to len otazka ako spravil ISP presmerovanie IP na tvoj router.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru