Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Který telefon ~ 7000,- Kč ?

A ta se v případě HTC omezuje jen na Sense.
Na běžné používání stačí Sense (vidím to na telefonu svého otce, kterému stačí a vyhovuje = obyčejný uživatel). Nadruhou stranu člověk, který si rád vyladí telefon do dokonalosti, může jednoduše pomocí widgetů customizovat telefon na míru.

U Androidu je instalace widgetů a všeho tak jednoduchá, že to zvládne i cvičená opice. Zapnu Market, dám vyhledat Počasí widget, najdu, kliknu, instalaju. Dalšími dvěma kliky už přidávám widget na plochu.
Ač Symbian považuju za dobrý systém, o tomhle se mu ani nesnilo.

Co se týká navigace, tak tam s tebou plně souhlasím - Ovi Maps jsou plnohodnotné mapy a ještě k tomu zdarma. Obdobná alternativa na jiných platformách prostě není. Oba víme, že se Nokie úchylila k tomuto kroku, aby měla nějaké větší plus pro koupi svých telefonů, z čehož těžíme my zákazníci, takže je to dobře.

Poradit dnes telefon je docela těžké. S klidným svědomím doporučím Nokii se Symbianem stejně jako HTC s Androidem. Řekl bych, že po koupi telefonu se Symbianem bude uživatel zpočátku více nadšený, než při nákupu Androidu. Když ale uživatel pochopí mírně odlišné chování Androidu, naučí se jej používat, chce si telefon více přizpůsobit, je Android jasná volba a v příštím telefonu už nebude chtít nic jiného.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny