Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Novinky na poradni

Dna 7.8.2011 sme spustili na vsetkych vetvach poradne niekolko noviniek. Okrem notoricky znamych "tlacitiek" na Facebook, Twitter, ci najnovsie aj Google+ sme zaviedli aj vizualnu pomocku pre uzivatelov vo viditelnom oznaceni adminov, moderatorov a ludi, ktorych vedomosti a know-how si vazime a mozeme sa zan zarucit (oznacenie radca).
V pripade, ze na vas problem odpovie niekolko ludi s protichodnymi nazormi odporuca vam poradna tim priklonit sa k nazorom ludi oznacenych ako moderator alebo admin. Na poradni je totizto pravidlom, ze sa jedna o profesionalov v danom odbore a je tak vyrazne pravdepodobne, ze ich rada bude vzdy ta najlepsia.
Uzivatelia oznaceni symbolom radca su zase ludia, za ktorych vedomosti sa vieme zarucit na zaklade dlhodobych pozitivnych skusenosti.
V buducnosti budeme samozrejme tento system vylepsovat a dufame, ze sa bude okruh ludi, za ktorych sa budeme moct s cistym svedomim zarucit rozsirovat.
Edit: 20.9.2011 sme spustili novu uvodnu stranku, zatial len v beta verzii, cize jej konecna podoba sa moze menit. Takisto budeme postupne prerabat sekciu kontakt.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Co je s mifem?Dlouho jsem nezavadil o žádný jeho komentář,což je škoda...
xtuta 02.10.2011 20:29
xtuta
Mif šel do ilegality, aby se vám (neosignovaným) více přiblížil. Slovy Zeframa Cochrana z Prvního ko…
mif 05.10.2011 11:12
mif
mam dotaz, spis na tvurce poradny. mife, predem se omlouvam, ze reaguji na Tvuj prispevek, stromovou…
Redsnake 05.10.2011 19:33
Redsnake
Tiež by som toto uvítal. Ak si už raz nejaký príspevok pozriem na jednom PC napr. v práci a prídem d…
pme 07.10.2011 13:20
pme
Áno, posledné navštívené otázky sú uložené v cookies. V nasledujúcej verzii sa ukladajú do databázy,… poslední
los 08.10.2011 09:59
los

mam dotaz, spis na tvurce poradny. mife, predem se omlouvam, ze reaguji na Tvuj prispevek, stromovou strukturu chapu, ale pres telefon je to nekdy peklo..
Nicmene- proc treba fora postavena na phpbb dokazou udrzet a zapamatovat si, ktere prispevky jsem si prohledl na pc a kdyz pak forum nactu pres mobil se mi zobrazi uz jako prectene. Samozrejme za predpokladu, ze jsem prihlaseny...
proc tohle neumi poradna?sikovna ficura a myslim, ze by rade lidi ulehcila zivot, navic s nastupujici generaci zobrazovadel jako tablety a velkoobrazovkove telefony to asi bude cim dal tim vic k reseni, ne?

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru