Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Výměna procesoru AM2 za AM3

Vidím, že je nutné dopsat ty peripetie.
Že je "něco" s počítačem, jsem se dozvěděl, den před dovolenou. Vzal jsem ke kolegovi jen jinou grafickou kartu, protože to podle popisu vypadalo na ni. Nepomohlo ani to, ani střídání pamětí. Protože jsem měl málo času a vypadalo to nakonec na zdroj, nebo na základní desku, řekl jsem mu, ať nechá proměřit zdroj a po dovolené se na to podívám.
Po dovče byl stav ten, že zdroj má ještě teď u jednoho laxního "experta" na proměření a stále neví nic, počítač samotný nechal zkontrolovat u někoho jiného. No a ten někdo jiný mu to tedy vrátil s tím, že je špatná deska. Komp bez zdroje skončil u mě s tím, abych to připravil na výměnu desky a zdroj - až bude proměřený. Rozebral jsem to a po vyjmutí procesoru (u tohodle jsem velmi velmi opatrný) jsem našel chybějící pin. Takže jsem tam vrazil procesor z mého počítače (po resetu CMOS) a počítač normálně naběhl. Takže podle mě procesor.
Jenže teď jsem původní procesor opět vrátil a ono to bez problémů šlape i s ním...
Takže nakonec původní diagnoza, kdybych nejel na dovolenou a vzal si tu bednu domů, přišel bych na to hned bez demontáže, protože jiný zdroj bych zkoušel jako první možnost.
Jak ten člověk dospěl k vadné desce netuším..

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny