Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem ovladac bluetooth, win xp

v cisto nainstalovanom systeme wXP a za pouzitia bluetooth mysi sa mi objavi v polozke pripojenych bluetooth zariadeni nieco ako staistika mysi - prijate a odoslane byty, status sila resp. kvalita signalu a pod. V podstate nepodstatne :-). Ale je tam aj zalozka Power status, kde pekne zobrazuje stav baterie v mysi - dost zaujimava a povedal by som aj dobra ficurka - bo na mysi zacne svietit az ked su skoro vybite baterie, tu vidite kolko % este maju pri predpokladanej spotrebe. Ale . . . Ale ked doinstalujem program a driver na TV AverMedia usb, uvedena zalozka jednoducho zmizne... nepomoze ani doobratie bluetooth ovladacov , aj MS, aj lenovo . . . a eenumeratov a vycislovacov a podobnych hovadin . . . dosiafne sa akurat toho ze nejde mys. po instalacii mys ok, ale zalozka power status je stale stratena . . . nestretol sa niekto s tym? resp. ako prist na to, ktory exe, sys, alebo dll to ma na svedomi? z instalacie TV (log nema ) neviem vyzistit ktore subory sa instalovali . . . dost ma to serie, bo ta ficurka so stavom baterie sa mi paci . . .

Předmět Autor Datum
Tak to dopadá, když si PC doslova zasereš "skvělými" USB vyfikundacemi. Mám několik verzí, proč to…
touchwood 09.08.2011 19:25
touchwood
nieje zasrate . . . to mi ostalo po cistej instalacii ked som s minimom stiahnutych ovladacov zo str…
tululumko 09.08.2011 20:19
tululumko
Dobrý den, pokud byste mohl uvést přesný název tuneru od AVerMedia, pak bychom mohli zkontrolovat, z… poslední
AVerMedia_Czech Repu 07.11.2011 12:37
AVerMedia_Czech Repu

nieje zasrate . . . to mi ostalo po cistej instalacii ked som s minimom stiahnutych ovladacov zo stranky Lenova odstranil otazniky v systeme . . . ziadne pikosky ktore lenovo ponuka som neinstaloval. nasledne len veci ktor epotrebujem - vsetko ok - tlaciarne, vpnku, mail atd atd . . . vsetko bez problemov, az tv tuner - neviem z akeho dovodu - nejak siahne na ten bluetooth . . . pricom je pripojeny kablom USB, neviem o tom zeby podporoval nejaku bluetooth funkcionalitu. Nech si vezme aj celu sirku pasma, mys je bluetooth pripojenie, nie USB. konflikt ovladacov skorej, ale akych? co moze mat usb tuner s bluetooth ovladacom? aj ked vo windows je mozne vsetko . . .

Dobrý den,
pokud byste mohl uvést přesný název tuneru od AVerMedia, pak bychom mohli zkontrolovat, zdali je aktuální a příp. poslat link na nejnovější verzi. Zároveň bych doporučil instalaci všech service packů pro Váš OS a aktualizaci driverů VGA, zvukové karty a především chipsetu motherboardu.
Každopádně nás můžete kontaktovat buď přes naši zákaznickou podporu (http://www.avermedia.eu/avertv/cz/Support/ContactS upport.aspx), nebo na mailu support.cz@avermedia.com

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru