Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno program na otváranie suborov vnote

Online Quoted Printable Encoder / Decoder Tool na stránke http://www.webutils.pl/index.php?idx=qp mi z toho urobil nasledovné:

BEGIN:VNOTE
VERSION:1.1
DCREATED:20110804T095700
BODY;ENCODING=QUOTED-PRINTABLE;CHARSET=UTF-8:Vyraz ili cez horu olymp a prešli za chrbát Setovej armady.Aténa následne na čele svojej armády sa vydalaproti Sutechovi. Atenu sprevádzala jej elitná osobnástráž Nymfy. Nymfy sa už od detstva učilinarábat z lukom a šípmi a vedeli dostrelit dalejnež hocikto iný... Mužský vojaci tvorilizáklad Aténinej armády. S červenýmichocholmy na tvári a zlatými štítmi a mečmiboli pre Atlantanov nebezpečnými súpermy. Armádysa postavili tvárov v tvár a všetko začalo.Lukostrelkyne strieľali šípy ktoré hubiliAtlantanov. Vítazstvo sa stále viac klonilo na stranuAtlantídy a vtedy Atená povolala posili. Množstvovojakov sa začalo pridávat k boju. Aténanásledne dala signál spojeneckej armádeporazených vládcov a ty zaútočili.Atlantídania sa zrazu ocitli v obkľúčení znepriareľom útočiacim s predu i zo zadu.Atlantídania boli na hlavu porazení. Tí ktorý sanespasili útekom boli bez milosti pobitý. Sutech savrátil z necelou tretinou svojej armady do Egypta. NaAtlantíde zatiaľ vrcholila nespokoj
CATEGORIES:MISCELLANEOUS
CLASS:PUBLIC
END:VNOTE


Edit: ešte doplnenie k vnt formátu z fileinfo.com:

The contents of a VNT file can be viewed in a standard text editor. However, the message may be encoded using one of several encoding methods. For example, some VNT files are encoded with quoted-printable, or "QP" encoding. This encodes each character with an equal sign, followed by two hexadecimal digits (for example "=20" represents a space). Therefore, it may be difficult to interpret the text without a QP decoder.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny