Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Sdílení u W98SE

Otevři si Tento počítač, klikni nahoře na Nástroje - Možnosti složky - záložka Zobrazení - Použít zjednodušené sdílení (to odtrhni, nesmí tam být zelená fajfka) - OK.
Potom klikni pravým tlč. myši na složku, kterou chceš sdílet a vyber "Sdílení a zabezpečení", klikni na záložku "Sdílení" a nastav "Sdílet tuto složku". Potom klikni na záložku "Zabezpečení" a v horní polovině okna je tlč. "Přidat", klikni na to a napiš tam Everyone, potom klikni na OK. Ve spodní polovině okna jsou dva sloupce "Povolit a Odepřít", zatrhni povolit u řádku "Uplné řízení" (je to první řádek z vrchu), musíš mít vybrané EVERYONE ve vrchní části okna, OK.
Tiskárna - otevři "Tiskárny a faxy" (je to v liště Start). Klikni na tiskárnu pravým tlč. myši a vyber "Sdílení" a klikni na Sdílet tuto tiskárnu, OK (je to u PC, kde je tiskárna připojená). Potom u dalších PC (kde tiskárnu chceš používat a není k nim připojená) najeď znovu na Start - Tiskárny a faxy a v levé nabídce je "Přidat tiskárnu", klikni na to, potpm na Další a v tomto okně vyber Síťová tiskárna .... a pokračuj klikáním na Další.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny