Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem ASUS A8N-SLI - problém s internetem

Dobrý den, při připojení sítového kabelu do PC mi počítač vůbec nereaguje. Když dám cmd a napíšu "ipconfig" vypíše se pouze "konfigurace protokolu IP systému Windows" ovšem žádné další informace. Na notebooku funguje vše v pořádku. Na stolním PC používám XP SP3. Ve správci zařízení je u sítových adaptérů "1394 net adapter". Asi to bude integrovaná sítová karta na zákl. desce je tak? Ta prcuje správně. Nevím si rady, na cd k zákl desce jsem nenašel žádné drivery na sítovku. Myslel jsem, že mi třeba jen nějaké chybí.

PC:

AMD Athlon 64 3000+, 1.81 GHz
1 GB RAM
XP SP3
zákl. deska ASUS A8N-SLI

Prosím o radu...

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
"1394 net adapter" je firewire. pravděpodobně nepoužíváš, zakaž. "Jiný most na sběrnici PCI", "Řadi…
lední brtník 14.08.2011 11:31
lední brtník
Tak již píšu z PC. Problém vyřešen. Zmátlo mě to. Bylo to v tom chipsetu. v tom cd bylo "Nvidia chip… poslední
Christian 14.08.2011 11:34
Christian

"1394 net adapter" je firewire. pravděpodobně nepoužíváš, zakaž.

"Jiný most na sběrnici PCI", "Řadič jednoduché komunikace pro sběrnici PCI", "Řadič paměti na sběrnici PCI" a "Řadič sběrnice PCI". ... Počítač jsem pouze přeinstaloval.

to jsou známky chybějícího driveru chipsetu základní desky. 95% domácích samoadminů ho neinstaluje a pak se jako ty diví, že windows nepoznají hw strčený do základní desky.

Tak již píšu z PC. Problém vyřešen. Zmátlo mě to. Bylo to v tom chipsetu. v tom cd bylo "Nvidia chipset driver program", myslel jsem, že je to pouze pro grafický adaptér. Ale bylo v něm i sítový. Takže děkuji za radu. Opět problém mezi uživatelem a počítačem :)) ¨. Díky moc

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru