Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem LNB konvertor na satelitu, nastavení stanic

Ahoj
Rád bych si na mém satelitu topfield tf 6000CR přidal nějaké zahraniční stanice. Na skylink.cz stojí, že:
Pořídíte-li si satelitní anténu se dvěma konvertory LNB, budete moci přijímat ze satelitu Astra 19,2° E bezplatně stovky dalších zahraničních televizních programů a rozhlasových stanic v mnoha jazycích.
Koukal jsem se na naši bedničku, máme jenom jeden ten LNB vstup, takže by to asi nemělo jít. Ale z toho seznamu programů který by měl fungovat jen se dvěma konvertory už nastavené nějaké stanice mám a ty normálně fungují.
Když si zkouším přidat nový např: TVP Polonina, Astra 1KR,10862 frekvence a 22000 přenosová rychlost a dělám to přes nabídku přidat satelit, tak v nabídce satelitů Astra 1KR nenajdu, a i kdybych našel tak v nabídce frekvencí 10862 nemám.
Nemáte někdo zkušenosti?
Dík
pepina

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Na příjem ze dvou satelitů je nejjednodušší řešení LNB monobolock (http://www.eltasat.cz/satelitni-p… poslední
Matt Dylon 16.08.2011 18:47
Matt Dylon

Na příjem ze dvou satelitů je nejjednodušší řešení LNB monobolock (http://www.eltasat.cz/satelitni-prijem/golden-inte rstar-gi-207-monoblock-single), tudíž si vystačíš s jedním LNB vstupem. Tady je třeba u nastavení LNB dát v nastavení DiSEqC 1.0 mini A a mini B.
Když chceš přidat novou frekvenci do tvého přístroje, tak pokud si pamatuji zajdi do menu Instalace, tam pak SAT/TP Editace a tam přidej další frekvenci. Přístroj jsem měl, ale už si nepamatuji přesný postup. Pro upřesnění se podívej do návodu.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru