Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem ASUS PC EEE 1215B - je pomalý a chce se měnit domovská stránka

Zdravím všechny.

Pořídila jsem si tenhle netbook, dala jsem za něj docela velké peníze. baterka sice vydrží, ale čekala bych od netbooku, který má vlastní grafiku aspoň to, že blbé video na idnesu se nebude sekat. Co tomu počítači může vadit? Já vím, nechtěla jsem ho na hry, ale jen na internet a přípravu věcí do školy. Místo toho čekám, než mi naběhne Mozzila, minutu. Jak ho zrychlit? Odstranila jsem reklamy, ale přesto mi i flashová hra jede pomalu, filmy běží normálně, ale video z internetu ne. Není to rychlostí internetu, tu tady máme v pořádku, na klasickém notebooku HP mi běží rychle.
Další věc - nainstalovala jsem si ICQ, ale vzhledem k tomu, že mělo neustále tendenci měnit mi domovskou stránku a vyhledávač na liště mozzily, tak jsem ho dala pryč. odstranila jsem ho z programů Files, odstranila jsem ho z programů po zpuštění, přesto mi neustále mění domovskou stránku a vyhledávač. nebo respektive má snahu mi to měnit, neustále mi na obrazovce vyskakuje upozornění, že je pokus o změnění domovské stránky. Odkud ještě to hloupé icq odstranit? Nikdy bych neřekla, že po letech fungování to takhle zprasí, už nechci mít nic společného s těmihle programy. Prosím každého o jakoukoliv pomoc, nechci ho zbytečně dávat na reklamaci, když jde možná někde jen banálně kliknout a pojede trošičku rychleji. Díky moc.

M.
Změna předmětu, původně: ASUS PC EEE 1215B (Kráťa)

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny