Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem vhodny OS pre PDA

Ja som tiez zastanca toho, ze je lepsie mat vsetko v jednej krabicke. Poznam sa a viem, ze 2 elektronicke zariadenia so sebou tahat dlho nebudem a casom by to skoncilo tak, ze PDA ostane doma na stole a premeni sa na zbytocne vyhodene peniaze. Ale male PDA s telefonom - tu uz si viem predstavit ako vsadepritomne zariadenie.
Celkom ste ma nalomili na WM2003, ale je tu jeden problem - ako GPS navigacny system chcem pouzivat iGO Europe 2006. V tomto by som nechcel robit az take velke kompromisy. No a na strankach vyrobcu je napisane, ze pocas GPS navigacie so systemom WM2003 Smartphone sa mi nikto nedovola - co je pre mna problem, pretoze navigaciu budem vyuzivat prave v pripadoch, kedy sa blizim k miestu, kde ma niekto caka (akcie s kamaratmi, chaty, vylety, ...) a vacsinou mi tito ludia pred prichodom volaju. Tento problem sa pri WM5.0 nespomina.
-
Niekto mi este spominal o problemoch s WM5.0 na niektorych zariadeniach - ze je to uplne na nic, ze to len mrzne a je to nepouzitelne - ma niekto take skusenosti?
To PDA chcem vyuzivat v prvom rade ako telefon (volania a SMS), potom hlavne ako organizator casu, v exceli mam spravenu taku osobnu kontrolu financii (su tam aj grafy, co hovori v prospech WM5.0), sem-tam internet a sem-tam GPS navigacia. Zvazujem zariadenia MDA Compact (lepsi procesor Intel 412MHz, WM2003) a MDA Compact II (slabsi procesor, TI 195MHz, WM5.0). Nejak mi na tie moje poziadavky viacej sedi ta dvojka, nemyslite?

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny