Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Zamrzání PC

Zdravím,
nevím si už rady a tak žádám o pomoc. Nedávno jsem zde řešil problém se základní deskou a myslel jsem, že už je vše vyřešeno, omyl. Pro přehled opět popíšu problém.
PC se začal zasekávat, vyměnil jsem postupně zdroj, grafickou kartu, ramky, disk ale problém přetrvával. Vadný CPU jsem vyloučil a sháněl novou desku. Starou desku od MSI jsem vyměnil za ASUS M2N-E. Bylo třeba rozebrat celou bednu a osadit novou desku. Bohužel problém z části přetrval. Po několika hodinovém trápení jsem odejmul všechny nepotřebné komponenty a nechal pouze grafickou kartu a jednu paměť. Podařilo se mi nainstalovat Windows7 a poté jsem doplnil sestavu o zbývající ramku (tedy 512MB + 1024MB). Najednou se počítač opět začal zasekávat a neodpovídal. Nenaběhl ani BIOS. Ramku 1024MB jsem opět odejmul a problém byl zatím vyřešen. Doinstaloval jsem zbývající aplikace, ale po několika nutných restartech se opět počítač začal zasekávat. Obvykle při nabíhání Windows. Několikrát naskočila modrá smrt s různými chybami. Jedna z nich je BAD_POOL_HEADER což znamená chyba ovladače paměti či samotné paměti.
Má doměnka je, že stará deska MSI odešla, něco se stalo a vzala sebou i obě dvě paměti. Pořád přemýšlím zda nemůže být i špatný procesor, ale vzhledem k tomu, že jsem nainstaloval celý Win se mi to nezda.

Mám v plánu ještě vzít z aktuální sestavy pouze tu novou desku ASUS s CPU a osadit ji jinymi pamětmi i grafickou kartou i diskem. Pokud nepomůže ani todle, už opravdu nevím.

Kdyby jste měli jakékoli názory, budu Vám vděčný.

Aktuální sestava: ASUS M2N-E, NVidia GeForce 7600, 1024MB + 512MB RAM, AMD Athlon X2 Dual Core 2.0 GHz

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny