Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem čo zaberá miesto?

BTW. ked chces uvolnit nejake miesto tak treba skusit aj tentopocitac - pravy klik na C: - vlastnosti - vycistenie disku, a tam ti to ukaze ze kde su nejake data ktore by sa dali precistit, moze byt ze tam budes mat niektore veci ktore zbytocne zaberaju vela.
Dalsie veci su napr. ak si instaloval servicepack tak sa daju odstranit subory pre odinstalaciu, to mas u Win7 tiez v tom cisteni disku ked tam potom v dialogu kliknes kdesi na dalsie mozne subory a tam si najdes service pack backup files.

P.S. a ked mas pochybnosti o volnom mieste tak na ten disk spust aj prikaz chkdsk C: nech skontrolujes filesystem. Ale podla mna to neni problem filesystemu ale ten ze nescitavas vsetky data. Dalsie "neviditelne" data mozu byt metadata, to su neviditelne data prilepene k suborom, pouziva to napr. system na nejake informacie o suboroch, spravidla to ale neni vela. Niktore specialne programy ale zneuzivaju metadata na skrytie velkeho mnozstva dat, ty vies ci si tam neico take instaloval, ale pochybujem. Tvoj problem su na vela percent proste len pristupove prava.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny