Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem nový notebook - rady a zkušenosti

Pokud nebudeš hrát náročnější hry nebo provozovat nějaké CAD (3D) aplikace těžící z výkonu (optimalizované) dedikované grafiky, stačila by v pohodě i integrovaná Intel HD (Sandy Bridge).

Ad redukce - kvalitu takového zobrazení zcela neposoudím, ale pokud nepůjdeš přes běžné rozlišení Full HD, hádám, problém by snad neměl být. K monitoru - klidně bych šel (hádám, že ten chceš asi teprve kupovat) i cestou 23" palců - např. DELL UltraSharp U2311H s e-IPS panelem, kde vstup DisplayPort je obsažený a není tak drahý (ca 6 tisíc), od 7 tisíc NEC MultiSync EA232WMi (e-IPS). Za rovných 5 tisíc je s DisplayPortem i 24" BenQ BL2400PT s A-MVA panelem.

Ad Acery - TravelMate 8573TG s GT 540M (Optimus) je zajímavá volba - výkonem obdoba Timeline 5830TG, ale s lepší pevnější konstrukcí (výztuhy), možností dokování, celomatným provedením včetně displaye, (stejnou) nadstandardní dlouhou výdrží na základní baterii, možností rozšíření na NBD záruku, ovšem v nabídce jen se základním HD displayem, což u 15" business notebooku je trochu ku škodě.

Od Dellu, co stojí tady k diskuzi, spíše vyšší řady (pokud 15") Latitude E6520, ten ovšem hodně přes cenu (nebo výběhové předešlé modely, které se dají sehnat i za slušnou částku). U Voster jen výběrem, některé modely nestojí za ty peníze (mnohdy velké peníze, na úrovní minimálně o jednu třídu kvalitnějších - zvláště konstrukcí apod. - řad Elitebooků od HP, T ThinkPadů od Lenova).

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny