Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem nový notebook - rady a zkušenosti

Dobrý den,
tak jen vlastní postřehy : Numerická klávesnice - osobně raději každé větší psaní řeším USB klávesnicí
výdrž - tam je to dle modelu, ale pokud neplanujete dlouhe cesty bez moznosti dobyt, asi bych se možností druhé baterie nezabýval
otáčky - pokud nepracujete s velkymi (opravdu velkymi) objemy dat rozdil moc nepoznate, SSD je podstatne rychlejši a JE znát, ale jak sam pisete ta cena,... i kdyz uz to take neni tak hrozne a opravdu znat je.
značka - tam je to opravdu podle třídy a konkretniho modelu,osobne se zacinam priklanet spise k HP nez Dell, servis HP se zlepsuje, zatimco u Dellu upadava. Lenovo je klasa, ale byva drazsi, a u poslednich par modelu co jsem kupoval, byly problemy
(sice je hned vyřešil servis NBD, ale i tak,,,) tam bych se spis u konkretniho modelu dival na "bytelnost" konstrukce apd. Pak se samozřejmě vyplati i prodloužena zaruka. Jinak poruchovost notebooku je vysoka, kupodivu levnejsi znacky kolem 25% a drazsi kolem 30%, tzn., že temer kazdy 3. notebook jde do servisu v zaruce, to je vysoke čislo.
Displey ja osobne jednoznačně matny, na leskly se neda divat (osobni nazor).
Ale pokud ho opravdu chcete použivat, nevahal bych navstivit kamennou prodejnu a ošahat si je. Aby se neprohybal, podivně v něm nepraskalo a hlavně kouknout na bytelnost pantu, tam byva kamen urazu.
Takže pokud shrnu svou radu : NTB HP (model dle ceny- bytelnosti - vybavy), matny, bez numericke s prodlouženou zárukou. Jeste bych si rozmyslel ten SSD disk. Grafika je tema sama o sobě, tam bych si vytipoval několik "nadějnych" a snažil se projit fora s konkretnimi zkušenostmi. Ale to jsou pouze me nazory a vlastne i nekonkretni rady.

Pokud koukam na HP ProBook 6560b ten není špatný, ale osobně se vyhýbám Intelovským grafikám (staré zkušenosti, snad už jsou na tom lépe), navíc neumí HD rozlišení a nemá usb3.0 (usb zatim až tolik nevadí, ale v budoucnu by mohlo). Vycházím li z recenze : http://www.svethardware.cz/art_doc-260FC39192C3179 DC12578A3003650EF.html nepřipadá mi to jako nejlepší výběr, navíc je tam i nějaká kritika v diskuzi. Snad Vám to pomohlo.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny