Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Nejde zapnout pc (vrtal jsem se v nem), cim to je?

Zacnu sestavou...Mam 2 zdroje -ATX LC5450 V2,2(ten tam byl puvodne)..druhy je ATX LC5400 V2,2(LC5450 budu nazyvat A, 5400 budu nazyvat B)
Zakladni deska ASUS M3A78-EH
Processor AMD Phenom X3(presny nevim)
Graficka karta ATI HD 4670 DD3 1GB PCI-E
Pameti - Kingston Hyper X Dual (2x 1gb), Kingston 99u5B16 1GB
HDD - MAXTOR DIAMOND MAX 21 - 2x 250GB, SAMSUNG HDD 322HJ

-----------------
Zacnu uplne od zacatku.
V Pondeli jsem cistil PC od prachu. - Jedine co jsem vyndal tak byly pameti(vratil jsem je na naprosto stejne misto, vetracek processoru(ne chladic), a vyndal grafickou kartu..Vse jsem vycistil a vratil zpatky...Spustil jsem pc.Nabootoval Windows 7 32bit..A zakladni graficke rozhrani, nesla sitovka, neslo vpodstate nic. Zkusil jsem to v Linux (Kubuntu) kde slo vsechno naprosto bez problemu..= Preinstaloval jsem Windows 7 32bit a vse bezelo naprosto bez problemu.......Vcera zacal byt velmi hlucny vetrak zdroje...mam starsi zdroj(prave ten B) tak sem vymenil vetracky a rovnou oba vycistil od prachu...(zdroj B se mi vratil od znameho s tim ze kdyz spousti pc tak se mu jen parkrat otoci vetracky a vypne)Dal jsem zdroj zpatky ale nepodarilo se mi nastartovat disk MAXTOR DIAMOND MAX21 250GB(ve windows znaceny jako D - kde mam veskere sve portfolio a vsechny dalsi dulezite veci.) - v minulosti blbnul ale posledni 2 roky bezel naprosto bez problemu..(dokud sem ho neodpojil od zdroje)..
---------------------------------Pri vsemoznem laborovani s kabelama(musi to byt zapojeny presne jako pri odpojeni.,(nepopsal jsem si to) mel jeden kabel asi porusenou izolaci...Skrtnul jsem s nim o case(plech)-mala jiskricka a pc se vypnul. - Nyni nejde spustit se zdrojem A i se zdrojem B - otazka zni - cim to je ? (jednou se mi to stalo - zdroj (prave LC5450) jsem reklamoval a vratily mi ho s tim ze je funkcni. - Nechal jsem to prez noc vychladnout(ze to bude asi tepelna pojistka) ale to nepomohlo..¨
Diky moc vsem za pomoc.. Docela to specha, delam jedny webove stranky a dnes je musim mit do vecera hotove.

Změna předmětu, původně: Nejde zapnout pc, cim to je ?-Specha (host)

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny