Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Penalizace Google

ako uz bolo spomenute, vobec to nemusi byt penalizaciou. ak mas dobre SEO, tak osobne za 2 najdolezitejsie moznosti povazujem: ci stranka nema vypadky a za ako dlho sa nacita. Google je na toto hodne haklivy, ja som kvoli tomuto sa tiez prepadol z pozic a bol som nuteny prejst na vlastny virtual server, kde uz tieto problemy nemam.
na testovanie stranky pouzivam tento nastroj - http://www.woorank.com/. Co sa tyka toho tvojho pridania do katalogov, neviem ci nema na stranky vplyv pridane do katalogu, ak samotny katalog dostane penalizaciu, neviem ale posudit s vlastnej skusenosti. pri pridavani do katalogov odporucam pouzit dobre klucove slova, niekedy aj dvojmiestne a hlavne nie prilis vela klucovych slov. skus aj pohladat, kde konkurencia pridava svoje stranky do katalogov, na to je dobre napr. http://siteexplorer.search.yahoo.com/ alebo http://www.opensiteexplorer.org/
ked toto budes dodrziavat, dostanes sa celkom dopredu. ja som sa so svojim eshopom - http://www.led-store.sk/ dostal zhruba za 2 mesiace na prvu stranku na klucove slova, ktore som povazoval za dolezite:
http://bit.ly/p6Ubou

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny