Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Počítač se neprobujdí z úsporného režimu, myš ani klávesnice nefungují

Ze sa PC neprebudza klavesnicou a mysou je normalne standardne nastavenie, da sa to povolit bud v BIOSe alebo aj vo Windows v sprave zariadeni u klavesnice a mysi, ak je u nich karta "energia". vseobecne u USB zariadeni je s tymto ale problem ptz USB protokol je na hlavu a polovica vyrobcov klavesnic a mysi polovicu specifikacie neimplementuje alebo implementuje zle. Powerbutton je jedina vec ktora prebudza vzdy a urcite.

Ze sa ti to restartuje po prebudeni moze zavisiet od ovladacov, pozri si v prehliadaci udalosti ci sa to nerestartovalo kvoli zavaznej chybe (alebo si vypni restart pre zavaznej chybe v ovl.panley - system) aby si videl kod chyby a v com nastala, mozes skusit preinstalit ovladace na najnovsie verzie, a odpojit vsetok HW ktory moze mat problematicke ovladace (typicky nejake cinske USB kamery a citacky kariet a podobne veci).
V BIOSe si over ze mas ACPI sleep mode nastaveny na S3.

Pokial je to notebook tak nainstalit vsetky potrebne a spravne ovladace a utility z webu vyrobcu notebooku, a skusit odpojit USB zariadenia (aj externu mys apod, moze robit problem)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny