Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Kterou IP kameru do cca 8.000 Kč zakoupit?

Aby som uzavrel tuto otazku...kupou neznamej kamery z Alzy, ci odkial si moc nepomozes, su to len vyhodene peniaze, takze ti zopakujem co potrebujes.
Kameru, ktora zvlada co najvacsi opticky zoom s co najsirsou mozno zmenou clony a uzavierky, prisvitom tych 30m (to byva aj tak maximum IR prisvitov), na taku dialku aspon 2Mpx (1600x1200), podpora ptz nie je tiez na zahodenie, s detekciou pohybu, idealne s viacerymi detekcnymi zonami. Zony su dost podstatne, ich nastavenie sposobi, ze sa z teba nestane strhany clovek pri falsonych poplachoch a zaroven kamera spusti poplach vtedy, ked ma. Kamera dalej musi zvladat posielat zachytene obrazky na email (alebo aspom alarm mesage) a mala by podporovat rtsp protokol (pozries si online cez mobil).
Na cenu do 8k, ale zabudni, ak je to tvoj limit tak v Alze tusim maju Vivotek IP7330, co ale splna len cast tvojich poziadaviek, ten prisvit bude uz mozno za hranicou a na tvar pri nej zabudni, ale ako alarm, ze sa nieco pri aute deje by mohla sluzit spolahlivo.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny