Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Kterou IP kameru do cca 8.000 Kč zakoupit?

Ja by som povedal ze to je nezmysel. Bud auto parkovat mimo (garaz) alebo vandalov riesit aktivne (lepsie zabezpecenie auta, odstrelovanie z okna vzduchovkou). Kamera nikoho s jasnym cielom nezastavi, mozno tak opiteho blba (ani tomu moc neverim). Navyse je otazkou zivotnost samotnej kamery. Ak by snimala sirsie okolie a znemoznovala lupicom "pracu", moze sa stat, ze prvy utok bude prave za cielom znicit kameru. Toto sa moze stat hned prvy vecer. Som zvedavy kto ti ju potom preplati.
"do cca 8.000 Kč" To budu prtave blbosti, sice s cool podsvietenim, ale rozlisenie 640x480. Takyto obraz som mal moznost vidiet v realy a obrazom by som to urcite nenazval. O rozpoznani "obličeje" na 15 a viac m. nemoze byt ani rec. Technicka podpora niektorych znaciek je na bode mrazu. Stalo sa mi, ze obraz sice fungoval, ale jeho nasledne ukladanie a sprava nefungovala, pretoze originalny soft sa za ziadnych okolnosti nechcel nainstalovat (viacero PC, viacero OS).
Riesenim by podla mna bolo, keby sa viacero obyvatelov dohodlo a zlozilo sa na jednu superkameru ktora by snimala urcity priestor. To ale stale ostava problem znicitelnosti kamery a ignoracie zo strany lupicov.
Kazdopadne Ip kamera za 8 litrov ee, to uz mozes rovno v noci stat na balkone v pyzame a hadzat po lupicoch cihly.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny